openPetition wird europäisch. Wenn Sie uns bei der Übersetzung der Plattform von Deutsch nach Deutsch helfen wollen, schreiben Sie uns.
Bild zur Petition mit dem Thema: Endüstri ve Sanayi alanların planlaması Stukenborg, Vechta Endüstri ve Sanayi alanların planlaması Stukenborg, Vechta
  • Von: Interessengemeinschaft Stukenborg mehr
  • An: Herrn Bürgermeister Helmut Gels, Stadt Vechta
  • Region: Vechta mehr
    Kategorie: Bauen mehr
  • Status: Petition in Zeichnung
    Sprache: Türkisch
  • 29 Tage verbleibend
  • 763 Unterstützende
    606 in Vechta
    100% erreicht von
    600  für Quorum  (?)

Endüstri ve Sanayi alanların planlaması Stukenborg, Vechta

Deutsche Petition | English petition | Петиция на русском

Ilgililer grubu Stukenborg, tümünüzü saygıyla selamlar. Ve kent yönetimi size spor ve dinlenmeyi sunuyor. Size birlikte yaşamanın ve entegrasyonun mümkün olduğu bir topluluk ve tanıtım yerini belirten bir proje önermek istiyoruz.

• Bir spor ve rekreasyon alanının oluşturulması, yoğun batı Vechtada yeni oluşturulan yerleşim alanları ve şehir etrafında yaya alanları ile yeşil kuşak alanının oluşturulması.

• Spor ve rekreasyon karakterli parklar.

• Koşu, bisiklet ve yürüyüş yolları.

• Birkaç oyun şatosunun bulunduğu yetişkinler ve çocuklar için açık tırmanma tesisi.

• Parcours - yetişkinler için açık hava parkurları.

• Spor meraklıları için kapalı tesis.

• Entegre edilmiş yenilikçi ve modern şehir planlaması.

Herkesin kendi önerileri, istekleri ve dilekleri ve teşviklerini inisyatif altında gönüllü olarak: Stukenborg@web.de veya / ve Profesör Dr. med. Kähler, (sportif bilim adamı ve "Vechta bir spor kenti" projesi için proje yöneticisi) sport@vechta.de.

Biz Vechta şehri olarak 100 hektarlık ticaret ve sanayi bölgesi yalnız Stukenborg planları (Kalkınma Planı No. 150 "ticari ve sanayi bölgesi Stukenborg Batı" bölümüne bakınız) kabul etmiyoruz. Bu alan, Vechta ve çevredeki her yaştan çok sayıda vatandaşları sağlıkla destekleyici eğlence etkinlikleri için kullanıyor:

Kuzey disiplini yürüyüşü, * bisiklet, * Yürüme, * tekerlekli paten, * Yürüyüş gelenek Paskalya ateşi, Mayıs yürüyüşü, pankelot ve Isâ a.s´ın göğe yükselme gezileri. Planlama aşamasında "post-factum" değil, şehre vatandaş dostu, şeffaf, zamanında ve açık uçlu bir iletişim talep ediyoruz. Ayrıca gürültü ve partiküler kirlilik ve fauna raporu, kentsel planlama konsepti. Buna ek olarak, daha önce yayınlanmış olan kalkınma planlarının Vechta kentinin ana sayfasından bile kaybolduğu son derece garip olarak algılanıyor.

Dahası, NABU'nun yüksek arazi tüketimini şiddetle eleştirdiği ilginç olmalıdır! oldenburgische-volkszeitung.de/index.php?news=15284

Prensip olarak, yönetimin bu alanı kullanarak eşsiz bir spor ve dinlenme tesisi yaratmaktan memnun olacağız. Vechta, sınırlarının ötesinde popülerlik ve şöhret kazanacaktı. Buna ek olarak, naturizm genişletilecek ve Vechta çekici olacaktır.

Begründung:

Son yıllarda inşa edilen ve planlanan konut alanlarının hemen yakınında böylesine büyük bir sanayi alanı uygulayarak kent yönetiminin mutlu ve sağlıklı bir yaşam şansımızla oynadığını anlayamıyoruz. Bu yeşil alanlar, Vechta'nın batısında, stres azaltma, yürüyüş, spor, rekreasyon ve doğada yenilenme için ailelere yakın olan tek fırsattır. İki yıldır yürüttüğümüz tüm çabalara rağmen, bu ticari ve endüstriyel alanın planlanmasına makul bir şekilde katılmamaktan çok üzüldük.

Şu anda şu alanla ilgili: Falkenrotter Straße, B69 ve Stukenborg bölgesi arasındaki köşe, Rasta lobilerinin arkasında (resme bakınız). Bu alanlar vasıtasıyla birçok vatandaşın aktif olarak kullandığı iyi yerleşimli yollar çalıştırıyor. Bu bakımdan, bu bizim spor ve rekreasyon alanımız. Sorun şu ki, bu imkânlar yok edilip inşa edildiğinde yakında yok olacak. Bunu önlemek istiyoruz. Bu plana karşı çok vatandaş girişimi olmuştur. Büyük kaygılar vardır. Kararın sonuçları sanayi bölgesinin leyhine, sakinler ve şehir için felakettir. Tersine, banliyölerden ve ticari ağır eşya trafiğinden ve gürültü emisyonlarından ve partiküler madde kirliliğinden dolayı trafik hacmi önemli ölçüde artacaktır.

NABU, federal ve eyalet hükümetleri, belediyeleri Almanya'daki çok yüksek toprak tüketimini azaltmaya çağırıyor. Biz burada Vechta kenti olarak liderler arasındayız. Tabiyki ticaret ve sanayiye ihtiyac duyuyoruz. Iş yerlerinin yaratılası lazim. Buna karşı değiliz. Ama uygun kavramlara sahip olmak ve çalışarak elde etmek farklı çıkarlar arasındaki dengeyi sağlasmak. Vechta kenti demopgrafi türü 6 olarak (işaret direği belediye Bertelmann Stiftung rapor etmiştir. Buna göre alan genişlemesi burada sagde kantitatif boş alan tarım kullanım alanları değil, ancak bunun belediyelerin ekonomik durumunun vatandaşların yaşam kalitesini olumsuz yönde etkiliyedcektir. Bu sebepten dolayi önerimiz, şimdikinden daha güçlü bir düzenlemeyle ekipman kalitresiyle yerleşim, ticari karışık alanlar için, sosyal proje için yatırım yapmaktır. Sonunda sporda ve dinlenmede olduğu gibi, fırsatlar mevcuttur. Şimdi harekete geçmezsek, doğal alanlarımız, bizler ve çocuklarımız için telafi edilemez.

Sizden ricamız bizi bu talebimizde imzanızla desteklemenizdir. Aşağıda online imza listemiz mevcuttur:

Im Namen aller Unterzeichner/innen.

Vechta, 06.01.2018 (aktiv bis 19.05.2018)

Debatte zur Petition

>>> Schreiben Sie das erste PRO-Petition Argument

>>> Schreiben Sie das erste CONTRA-Petition Argument