openPetition wird europäisch. Wenn Sie uns bei der Übersetzung der Plattform von Deutsch nach Deutsch helfen wollen, schreiben Sie uns.
  • Von: Europäisches Zentrum für Antiziganismusforschung mehr
  • An: Hamburger Bürgerschaft, Hamburger Senat, ...
  • Region: Hamburg mehr
    Kategorie: Minderheitenschutz mehr
  • Status: Die Petition ist bereit zur Übergabe
    Sprache: Ungarisch
  • Sammlung beendet
  • 1.241 Unterstützende
    294 in Hamburg
    Sammlung abgeschlossen.

Hamburgban született Selma nem deportálják!

-

Deutsche Petition | petiție română | English petition | Pétition en français | Petición en español | Petizione italiana | petição português

Selma 13 év, és Romni született Hamburgban.
Lehet, hogy nem deportálják Montenegró, ahol a romák antiziganistisch megkülönböztetés és a kirekesztés.
Nem tudja, hogy az országot és a nyelvet. Hamburg otthon.
ott nem lesz módja, hogy vezesse a méltóságteljes életet.
Szeretnék, hogy folytassák a sikeres iskolai Hamburgban.

13 év után, tűréssel (felfüggesztése deportálás), akkor most meg kell deportálták. Csak egy szerencsés egybeesés, nem találták az anyjával a rendőrség otthon és így nem tartóztattak le és deportáltak.

Kérjük, jelentkezzen be a jobb maradni a Selma Hamburgban.

Begründung:

Felbomlása a balkáni roma Németországban és felhasználásának társadalmi Antiziganismus

Évtizedek Németországban élő roma deportálják tömegesen az ún. Biztonságos származási országok, amely arra szolgál, csak a többségi lakosság biztonságos. Az érintettek számára, még akkor is ezek az úgynevezett biztonságos származási országok. Bármit, csak nem biztos.
A szenvedés a roma családok vigyék el a számukra biztonságos Németország fedezetlen jövőben, az egykori Jugoszlávia, nem úgy tűnik, hogy figyelemre méltó. A nagy pártok úgy tűnik, hogy csak a szokásos hibák a fejét. És ki a legalkalmasabb a deportálás? A Roma! Az egyébként is nincs szenvedés. A deportálás élők integrált, amennyire mi tette számukra ezt. de Lehetővé legalább egy energiaelnyeléséhez több mint két órát naponta. Miért? Így a romák kell maradnia a toleranciát állapot (= felfüggesztése deportálás), és ezért nem jogosult a szerzett tartózkodási engedélyt.
A pusztítás a romák, a német Antiziganismus világosan mutatja; Toleration karban kell tartani, amíg a kitoloncolási lehetőség. Szentelt egy perverz helyzet tulajdonított itt született emberek, akik úgy nőttek fel itt egy új otthon kap velük semmi, de összeköti semmit, csak a repülés a szülők ezekből az országokból.
Az egyenlő bánásmód megszerezni a születés egy német állampolgárságot elutasításra kerül. Jó integráció nem érdekli.
A családok és a gyermekek könyörtelenül traumatizált deportálás.
Ez a megközelítés azt mutatja, Németország ellen a rögzült antiziganistic hozzáállása a többségi lakosság ennek a népnek. Egy nemzet, amely ki akarta irtani a német nácik.
A több évtizedes integrációs intézkedések a romák önkormányzatok dobják bizonyítani, hogy Németország újra deportálni a népszerűtlen kisebbségi. Valami az emberek felek nem a radar. Először is, az ilyen intézkedések a jogokat nem kijátszani, akik tudják, aki az eredeti, mint a párt és a választ, nem számít, mennyire a népi felek anbiedern jogait. Másodszor, a roma nem megy tovább. Ha élni akar, és kitoloncolták több mint 20 éve a hamburgi, visszatértek Hamburg amint ez lehetséges. A következő években egyértelműen előre látható, hogy az úgynevezett. Biztonságos származási országok hamarosan az Európai Unió lesz. Ezután legkésőbb az emberek újra. Kóstolta már egy generáció roma perspektíva nélkül.
Hívom az egyenlő bánásmód áldozatai a náci üldöztetés és megállítani a deportálás Selma.

Valamennyiük nevében aláíró / belül.

Hamburg 2016/01/11 (aktív, amíg 2016/11/07)

Im Namen aller Unterzeichner/innen.

Hamburg, 02.11.2016 (aktiv bis 07.11.2016)

Debatte zur Petition

>>> Schreiben Sie das erste PRO-Petition Argument