Përfaqësues Birgitt Mai

Stadtrat Lajpcigu - heq dorë


Birgitt Mai - heq dorë
parti : DIE LINKE
fraksion: DIE LINKE
zgjedhjet e ardhshme : 2024
rrethi zgjedhor : Möckern, Wahren, Lützschena-Stahmeln, Lindenthal, Gohlis-Süd, Gohlis-Nord
rol: Fraktionssprecherin für Seniorenpolitik; Mitglied Fachausschuss Allgemeine Verwaltung; Mitglied Fachausschuss Wirtschaft und Arbeit; Mitglied Rechnungsprüfungsausschuss
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani