Përfaqësues Claudia Schlottmann

Landtag Nordrhein-Westfalen


Claudia Schlottmann
parti : CDU
fraksion: CDU
Zgjedhur : 14.05.2017
zgjedhjet e ardhshme : 2022
rrethi zgjedhor : Mettmann I
Faqja e internetit : http://www.claudia-schlottmann.de
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani