përfaqësues Frank Bommert

Landtag Brandenburg

Frank Bommert
parti : CDU
fraksion: CDU
Zgjedhur : 01.09.2019
zgjedhjet e ardhshme : 2024
rrethi zgjedhor : Oberhavel I
rol: Fraktion (Handwerks-, Mittelstandspolitischer Sprecher), Fraktion (stellv. Vorsitzender)
Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/Frank Bommert
Faqja e internetit : https://www.frank-bommert.de/
Instagram: https://www.instagram.com/frank_bommert/
Facebook: https://www.facebook.com/FrankBommertMdLCDU/
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani