përfaqësues Guido Déus

Landtag Nordrhein-Westfalen

Guido Déus
parti : CDU
fraksion: CDU
Zgjedhur : 14.05.2017
zgjedhjet e ardhshme : 2022
rrethi zgjedhor : Bonn I
Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/Guido Déus
Faqja e internetit : http://www.guido-deus.de/
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani