Day: 8. April 2012

8.04.2012

Transparenz

Europäische Bürgerinitiative

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani