Tag: 22. November 2017

22.11.2017

Transparenz

Bearbeitungsfristen: 18 Monate sind Durchschnitt

Peticionet aktuale

tregoni të gjitha peticionet

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani