Blog

Archiv für April 2020:

Allgemein
27. April 2020

Petitionen zu #Corona

Die Coronavirus-Pandemie beschäftigt gerade viele Menschen auf der ganzen Welt. Im Folgenden haben wir daher eine Übersicht über aktuelle Petitionen rund um das Coronavirus und seine gesundheitlichen, sozialen und wirtschaftlichen Folgen zusammengestellt. Vielleicht sind Anliegen dabei, die Sie unterstützen möchten:

Weiterlesen »

Rrjet me openPetition

Botime dhe materiale

  • Peticion Atlas 2018/19 (PDF)
  • Letër: Peticionet si një mjet për pjesëmarrjen e publikut me prag të ulët (PDF)
  • Raport vjetor dhe transparent (PDF)
  • letrat e peticionit (PDF)
  • Pjesëmarrja në internet e tezës së masterit (PDF)

koleksionet në vazhdim

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International