Pro

Çfarë janë argumentet në favor të peticionin?

Der Flugplatz ist super wichtig. Wo sonst lernen Jungentliche Verantwortung und Teamgeist wie dort. Herder einzelne ist wichtig und ein Zahnrad im Getriebe. Das geht durch die Digitalisierung leider oft verloren. Lasst den Jungentliche die Chance wichtig und gebraucht zu sein.

Contra

Çfarë janë argumentet kundër këtij peticioni?

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International