Mjedis

Gelbe Tonne für Fredersdorf

Kërkuesi jo publik
Peticioni drejtohet tek
Bürgermeister Thomas Krieger
85 69 në Fredersdorf-Vogelsdorf
Peticioni u tërhoq nga kërkuesi
  1. Filluar 2020
  2. Mbledhja mbaroi
  3. ngritur më 31/12/2020
  4. Dialog
  5. I dështuar

Nachricht zu einer abgeschlossenen Petition

3.12.21, 4:31 e pasdites GMT-5

Wir haben unsere gelben Tonnen schon erhalten.
Ab 01.01.2022 fallen die Säcke endlich weg.
Vielen Dank für eure Unterstützung!
Beste Grüße,
Nancy KrügerMë shumë për temën Mjedis

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani