Kulturë

Petition zum Erhalt der Stadtteilbibliotheken in Halle

Kërkuesi jo publik
Peticioni drejtohet tek
Oberbürgermeisterin der Stadt Halle, Dagmar Szabados, Mitglieder des Kulturausschusses des Stadtrates der Stadt Halle, Stadtratsfraktionen
843 mbështetësit
Marrësi i peticionit nuk është përgjigjur.
  1. Filluar 2012
  2. Mbledhja mbaroi
  3. Paraqitur
  4. Dialog
  5. I dështuar

Die Petition wurde eingereicht

në 13/04/2012 10:43

Liebe UnterstützerInnen,
herzlichen Dank an alle für die Unterstützung der Petition!!!
Alle Unterschriften - einschließlich der hochgeladenen Unterschriftenlisten wurden an die Stadtratsfraktionen der Stadt Halle und an Frau Szabados sowie Herrn Kogge weitergeleitet.
Herzliche Grüße

Ulrike Eichstädt


Më shumë për temën Kulturë

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International