Rajon : Rheinland
Mjedis

Rettet die Talsperre Diepental

Kërkuesi jo publik
Peticioni drejtohet tek
Regierungspräsidentin des Bezirks Köln
3.276 mbështetësit
Peticioni u tërhoq nga kërkuesi
  1. Filluar 2013
  2. Mbledhja mbaroi
  3. Paraqitur
  4. Dialog
  5. I dështuar

Über 2000 Unterschriften auf Papier

në 17/07/2013 17:22

"Auf Papier" haben wir inzwischen fast genauso viele Unterstützer der Petition wie online. Wir brauchen bitte noch Helfer/innen, die unsere Plakate und Unterschriftenlisten in Geschäften, in Gaststätten, an Kiosken und Tankstellen in der Region rund um die Talsperre Diepental auslegen - z. B. in Langenfeld, Burscheid, Remscheid, Solingen, Wermelskirchen, Leverkusen-Mitte. Mehr dazu auf Facebook:
www.facebook.com/pages/Rettet-die-Talsperre-Diepental/121068088086943?fref=ts


Më shumë për temën Mjedis

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International