openPetition wird europäisch. Wenn Sie uns bei der Übersetzung der Plattform von Deutsch nach Deutsch helfen wollen, schreiben Sie uns.
Bild zur Petition mit dem Thema: Sınırı açmalısınız – Kobanê yaşamalı! Sınırı açmalısınız – Kobanê yaşamalı!
  • Von: Nicht öffentlich
  • An: Türkiye Cumhurriyeti
  • Region: Deutschland mehr
    Kategorie: Außenpolitik mehr
  • Status: Petent hat die Petition nicht eingereicht/übergeben.
    Sprache: Türkisch
  • Gescheitert
  • 29.276 Unterstützende
    28.023 in Deutschland
    Quorum für Almanya (10.000) erreicht.

Sınırı açmalısınız – Kobanê yaşamalı!

-

Petición en español | English petition | Pétition en français | Petizzjoni Malti | Deutsche Petition | Petició català

Öncellikle Kobanê’nin yeniden inşası için Rojava’ya insani yardım koridoru açılsın!

Biz, geçerli uluslararası insani haklar gereği tüm ileri gelen siyasi liderlerden öncelikle Kobanê’nin yeniden inşası için Suriye’nin Rojava bölgesine bir insani yardım koridoru açılmasını sağlamalarını istiyoruz. Türkiye hükümetine ısrarla aşağıdaki taleplerde bulunuyoruz: Suruç Mürşitpınar sınır kapısını sürekli olarak açınız! Kobanê’ye yönelik yardım malzemeleri nakliyatının ve yeniden inşaya yardım edenlerin insani yardım koridoru üzerinden giriş çıkışının güvenliğini sağlayın!

İnsani yardımlar yeniden inşa edilecek Kobanê ile sınırlanmamalı, insani yardım nakilleri hala savaş alanı ve tehlike altında olan diğer bütün Rojava bölgelerine engelsiz ulaşabilmelidir!

Begründung:

Ben, imzamla kampanyasını destekliyorum.

Im Namen aller Unterzeichner/innen.

Eisenach, 07.06.2015 (aktiv bis 06.12.2015)

Debatte zur Petition

>>> Schreiben Sie das erste PRO-Petition Argument