Rajon : Hanoveri
Trafik&transport

Verkehrschaos Wettbergen/Oberricklingen stoppen JETZT!

Kërkuesi jo publik
Peticioni drejtohet tek
Oberbürgermeister vakant
2 025 mbështetësit 1 703 në Hanoveri
Kërkuesi nuk e ka paraqitur peticionin.
  1. Filluar 2019
  2. Mbledhja mbaroi
  3. ngritur më 16/01/2020
  4. Dialog
  5. I dështuar

kurs kohe

2 025

Nënshkrime totale

1 703

Nënshkrime nga Hanoveri

1

Nënshkrimi në ditë mesatarisht

13.09.2019

dita më e suksesshme e peticionit

Afiniteti ndaj temës. Çfarë ka të ngjarë të zbatohet?

86%

безпосередньо залучені

8%

познайомтесь із кимось, хто залучений

25%

допоможіть поширити ціль

20%

хотіли б бути поінформованими про результат

Shpërndarja gjeografike e nënshkrimeve

18%

vjen nga Ricklingen

84%

vjen nga Hanoveri

0%

vjen nga Lütau

96%

vjen nga Region Hannover

Më shumë për temën Trafik&transport

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani