Peticione në Landkreis Ansbach

Njoftimi i peticioneve të reja në Landkreis Ansbach

Më tregoni për peticione të reja në këtë rajon.
Jam dakord që adresa ime e emailit të ruhet me qëllim të dërgimit të peticioneve. Unë mund ta anulloj këtë pëlqim në çdo kohë.


Landkreis Ansbach kontrolloni peticion

Sa të hapura dhe transparente janë faqet e internetit Landkreis Ansbach ?

informon rreth mundësive për pjesëmarrje

Dorëzoni peticionin e mundur në internet

Qasje publike në të gjitha peticionet e paraqitura

të dhëna bazike
shtet federal / provincë: Bavaria
Përfaqësues të zgjedhur: Landrat Jürgen Ludwig
banorët: 183.700
lejohet të votojë: ~ 140.000
të dhëna kuorum
Kuorumi i openPetition: (nënshkrime)    1.700
Aplikimi rezident / Aplikimi qytetar: (nënshkrime) ~ 1.800
Bürgerbegehren: (nënshkrime) ~ 6.900
Bürgerentscheid: (nënshkrime) ~ 14.000
informacioni kontaktit
Faqja e internetit : http://www.landkreis-ansbach.de/
Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/Landkreis_Ansbach
parlament : Lista e parlamentarëve
Peticionet publike :
Formulari i peticionit në internet :
Peticion me shkrim në adresën postare : Landrat Jürgen Ludwig
Crailsheimstr. 1
91522 Ansbach
email:

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani