Përfaqësues Eva-Maria Stange

Sächsischer Landtag Saksonia - heq dorë

Dr. Eva-Maria Stange - heq dorë
parti : SPD
fraksion: SPD
Zgjedhur : 31.08.2014
zgjedhjet e ardhshme : 2024
rrethi zgjedhor : Dresden 6
Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/Eva-Maria Stange
Faqja e internetit : http://www.evamariastange.de
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition International