përfaqësues Klaus-Peter Kaminski

Opinion mbi peticionin RETTET DEN WALD IN POTSDAM SÜD! Einzigartige Natur schützen und Bebauung verhindern.

DIE LINKE

shkruar për herë të fundit në 29.01.2019
nuk përgjigjet akoma

Opinion mbi peticionin Babelsberger Wald muss bleiben - keine Abholzung in der Rudolf-Breitscheid-Strasse

DIE LINKE

shkruar për herë të fundit në 25.08.2018
nuk përgjigjet akoma

Opinion mbi peticionin Erhalt der Biosphäre Potsdam als Tropenhalle

DIE LINKE

shkruar për herë të fundit në 02.08.2017
nuk përgjigjet akoma

Opinion mbi peticionin Rettet die Traditionssportstätte Sandscholle!

DIE LINKE

shkruar për herë të fundit në 01.03.2017
nuk përgjigjet akoma

Opinion mbi peticionin JETZT! Für bessere KiTa-Betreuung in Potsdam

DIE LINKE, modifikuar për herë të fundit në 11.07.2016

Pajtohem / kryesisht pajtohem .
unë do ta mbështes kërkesën nëse do të ketë mjaftueshëm përfaqësues që do të bashkohen
Unë jam në favor të një seance dëgjimore publike në komitetin teknik.
unë mbështes një dëgjim publik në Parlament / plenar.

Der Rechtsanspruch der Eltern ist umzusetzen, die Landeshauptstadt hat ihren Anteil dabei zu leisten. Die Verwaltung muß die notwendigen finanziellen Mittel bereits mit der Haushaltseinbringung im November 2016 eingeplant haben.

Peter Kaminski

Opinion mbi peticionin Rettet den Pfingstberg: kein privater Park für Springer Vorstand Döpfner auf 60.000qm

DIE LINKE

shkruar për herë të fundit në 16.01.2015
nuk përgjigjet akoma

Klaus-Peter Kaminski - heq dorë
parti : DIE LINKE
fraksion: DIE LINKE
zgjedhjet e ardhshme : 2024
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani