përfaqësues Marcus Optendrenk

Landtag Nordrhein-Westfalen

Dr. Marcus Optendrenk
parti : CDU
fraksion: CDU
Zgjedhur : 14.05.2017
zgjedhjet e ardhshme : 2022
rrethi zgjedhor : Viersen II
rol: Fraktion (stellv. Vorsitzender)
Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/Marcus Optendrenk
Faqja e internetit : http://www.marcus-optendrenk.de
Twitter: https://twitter.com/Moptendrenk
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani