Përfaqësues Marion Junge

Sächsischer Landtag Saksonia - heq dorë

Marion Junge - heq dorë
parti : DIE LINKE
fraksion: DIE LINKE
Zgjedhur : 31.08.2014
zgjedhjet e ardhshme : 2024
rrethi zgjedhor : Bautzen 2
rol: Fraktion (Sprecherin für Petitionen)
Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/Marion Junge
Faqja e internetit : http://www.marion-junge.de
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition International