përfaqësues Stanislaw Tillich

Sächsischer Landtag Saksonia - heq dorë

Stanislaw Tillich - heq dorë
parti : CDU
fraksion: CDU
Zgjedhur : 31.08.2014
zgjedhjet e ardhshme : 2024
rrethi zgjedhor : Bautzen 3
Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/Stanislaw Tillich
Faqja e internetit : https://www.stanislaw-tillich.de
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition International