përfaqësues Tobias Heilmann

Niedersächsischer Landtag Saksonia e Ulët


Tobias Heilmann
parti : SPD
fraksion: SPD
Zgjedhur : 15.10.2017
zgjedhjet e ardhshme : 2022
rrethi zgjedhor : Gifhorn-Nord/Wolfsburg
Twitter: http://www.twitter.com/TobiasHeilmann2
Facebook: https://www.facebook.com/TobHeilmann/
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition International