Month: Dezember 2013

12.12.2013

Herausragende Petition

GEMA-Tarifreform endgültig entschärft

peticione e tanishme

tregoni të gjitha peticionet

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani