Tag: 27. Januar 2014

27.01.2014

Herausragende Petition, Transparenz

Markus-Lanz-Petition: rein oder raus?

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani