Rajon : Gjermania
Të drejtat e qytetarit

Es ist 2020. Catcalling sollte strafbar sein.

Peticioni drejtohet tek
Christine Lambrecht (Bundesministerin der Justiz und für Verbraucherschutz), Dr. Franziska Giffey (Bundesministerin für Familie, Senioren, Frauen und Jugend) & Bundesregierung
69.444 mbështetësit 67.900 në Gjermania
Mbledhja mbaroi
  1. Filluar gusht 2020
  2. Mbledhja mbaroi
  3. ngritur më 12/08/2021
  4. Dialog me marrësin
  5. Vendim

Më shumë për temën Të drejtat e qytetarit

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani