Rajon : Gjermania
Shëndet

Hyperthermiebehandlung für Krebskranke soll von allen Krankenversicherungen bezahlt werden

Kërkuesi jo publik
Peticioni drejtohet tek
Deutscher Bundestag Petitionsausschuss
56.368 mbështetësit 55.975 në Gjermania
Marrësi i peticionit nuk është përgjigjur.
  1. Filluar 2015
  2. Mbledhja mbaroi
  3. Paraqitur
  4. Dialog
  5. I dështuar

kurs kohe

56.368

Nënshkrime totale

55.975

nënshkrimet Gjermania

26

Nënshkrimet në ditë mesatarisht

16.11.2016

dita më e suksesshme e peticionit

Shpërndarja gjeografike e nënshkrimeve

95%

vjen nga Gjermania

35%

vjen nga Saksonia

18%

vjen nga Landkreis Mittelsachsen

2%

vjen nga Bernkastel-Kues

Më shumë për temën Shëndet

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International