Kulturë

Ja zum Kulturquartier Allgäuhalle Kempten | KQA

Peticioni drejtohet tek
Oberbürgermeister Thomas Kiechle
2.635 mbështetësit 1.224 në Kempten (Allgäu)
Mbledhja mbaroi
  1. Filluar shtator 2020
  2. Mbledhja mbaroi
  3. Paraqitur
  4. Dialog me marrësin
  5. Vendim

kurs kohe

2.635

Nënshkrime totale

1.224

nënshkrimet Kempten (Allgäu)

7

Nënshkrimet në ditë mesatarisht

02.11.2020

dita më e suksesshme e peticionit

Afiniteti ndaj temës. Çfarë ka të ngjarë të zbatohet?

43%

janë të interesuar në temën

21%

ndikohen drejtpërdrejt

26%

ndihmë në përhapjen e çështjes

21%

do të merrnin pjesë në veprime të përbashkëta

Shpërndarja gjeografike e nënshkrimeve

99%

vjen nga Gjermania

92%

vjen nga Bavaria

46%

vjen nga Kempten (Allgäu)

31%

vjen nga Schwaben

Më shumë për temën Kulturë

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International