Peticione në Bavaria

Njoftimi i peticioneve të reja në Bavaria

Më tregoni për peticione të reja në këtë rajon.
Jam dakord që adresa ime e emailit të ruhet me qëllim të dërgimit të peticioneve. Unë mund ta anulloj këtë pëlqim në çdo kohë.


Bavaria kontrolloni peticion

Sa të hapura dhe transparente janë faqet e internetit Bavaria ?

informon rreth mundësive për pjesëmarrje

Dorëzoni peticionin e mundur në internet

Qasje publike në të gjitha peticionet e paraqitura

Peticione në pjesë të Bavaria

Mynihu (154) Nyrëmberg (42) Landkreis München (42) Regensburg (32) Augsburg (25) Bamberg (17) Würzburg (16) Erlangen (15) Mittelfranken (14) Ingolstadt (14) Passau (13) Landshut (10) Niederbayern (9) Oberfranken (8) Oberbayern (7) Schwaben (6) Landkreis Bad Tölz-Wolfratshausen (6) Bayreuth (6) Ansbach (6) Vaterstetten (6) Landkreis Augsburg (5) Landkreis Fürstenfeldbruck (5) Landkreis Regensburg (5) Landkreis Nürnberger Land (5) Landkreis Würzburg (5)
të dhëna bazike
shtet: Gjermania
Përfaqësues të zgjedhur: Ministerpräsident Bayerischer Ministerpräsident
banorët: 12.520.000
lejohet të votojë: ~ 9.400.000
të dhëna kuorum
Kuorumi i openPetition: (nënshkrime)    24.000
peticion për një referendum: (nënshkrime) ~ 940.000
peticion për një referendum: (nënshkrime) 0
amendament kushtetues : (nënshkrime) ~ 2.300.000
informacioni kontaktit
Faqja e internetit : http://www.bayern.de/
Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/Bayern
parlament : Lista e parlamentarëve
Peticionet publike :
Formulari i peticionit në internet : https://www.bayern.landtag.de/webangebot3/views/onlinepetition/petition.xhtml
Peticion me shkrim në adresën postare : Bayerischer Landtag
Maximilianeum
81627 München
email: petitionen@bayern.landtag.deNdihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International