Peticione në Kreis Lippe

Njoftimi i peticioneve të reja në Kreis Lippe

Më tregoni për peticione të reja në këtë rajon.
Jam dakord që adresa ime e emailit të ruhet me qëllim të dërgimit të peticioneve. Unë mund ta anulloj këtë pëlqim në çdo kohë.


Kreis Lippe kontrolloni peticion

Sa të hapura dhe transparente janë faqet e internetit Kreis Lippe ?

informon rreth mundësive për pjesëmarrje

Dorëzoni peticionin e mundur në internet

Qasje publike në të gjitha peticionet e paraqitura

Peticione në pjesë të Kreis Lippe

Detmold (5) Bad Salzuflen (3) Lemgo (2) Leopoldshöhe (2) Augustdorf (1) Schlangen (1) Schieder-Schwalenberg (1) Lage (0) Horn-Bad Majnberg (0) Oerlinghausen (0) Blomberg (0) Kalletal (0) Extertal (0) Lügde (0) Barntrup (0) Dörentrup (0)
të dhëna bazike
shtet federal / provincë: Nordrhein-Westfalen
Përfaqësues të zgjedhur: Landrat Axel Lehmann
banorët: 359.192
lejohet të votojë: ~ 270.000
të dhëna kuorum
Kuorumi i openPetition: (nënshkrime)    2.600
Aplikimi rezident / Aplikimi qytetar: (nënshkrime) ~ 8.000
Bürgerbegehren: (nënshkrime) ~ 11.000
Bürgerentscheid: (nënshkrime) ~ 54.000
informacioni kontaktit
Faqja e internetit : http://www.lippe.de/
Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/Kreis_Lippe
parlament : Lista e parlamentarëve
Peticionet publike :
Formulari i peticionit në internet :
Peticion me shkrim në adresën postare : Landrat Axel Lehmann
Felix-Fechenbach-Straße 5
32756 Detmold
email:

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani