përfaqësues Claus-Peter Große

Stadtverordnetenversammlung Wiesbaden


Claus-Peter Große
parti : Bündnis 90/Die Grünen
zgjedhjet e ardhshme : 2021
rol: stellvertretender Stadtverordnetenvorsteher
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani