përfaqësues Detlev Spangenberg

Deutscher Bundestag Gjermania - heq dorë

Detlev Spangenberg - heq dorë
parti : AfD
fraksion: AfD
Zgjedhur : 24.09.2017
zgjedhjet e ardhshme : 2021
rrethi zgjedhor : Nordsachsen
rol: Fraktion (Gesundheitspolitischer Sprecher)
Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/Detlev Spangenberg
Faqja e internetit : http://detlev-spangenberg.de
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani