përfaqësues Johannes Callsen

Schleswig-Holsteinischer Landtag

Johannes Callsen
parti : CDU
fraksion: CDU
Zgjedhur : 07.05.2017
zgjedhjet e ardhshme : 2022
rrethi zgjedhor : Schleswig
rol: Fraktion (Wirtschaftspolitischer Sprecher)
Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/Johannes Callsen
Faqja e internetit : http://www.johannes-callsen.de
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition International