përfaqësues Michael David

Stadtverordnetenversammlung Wiesbaden


Michael David
parti : SPD
zgjedhjet e ardhshme : 2021
rol: stellvertretender Stadtverordnetenvorsteher
Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/Michael_David
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani