përfaqësues André Wendt

Sächsischer Landtag Saksonia


André Wendt
parti : AfD
fraksion: AfD
Zgjedhur : 31.08.2014
zgjedhjet e ardhshme : 2024
rrethi zgjedhor : Dresden 2
rol: Fraktion (Verbraucherschutzpolitischer Sprecher), Präsidium (2. Vizepräsident)
Faqja e internetit : https://andre-wendt.de
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International