përfaqësues Hartmut Hamerich

Schleswig-Holsteinischer Landtag

Anëtar i komisioneve :
Hartmut Hamerich
parti : CDU
fraksion: CDU
Zgjedhur : 07.05.2017
zgjedhjet e ardhshme : 2022
rrethi zgjedhor : Ostholstein-Süd
rol: Fraktion (Europapolitischer Sprecher)
Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/Hartmut Hamerich
Faqja e internetit : https://hartmut-hamerich.de
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani