përfaqësues Helge Limburg

Niedersächsischer Landtag Saksonia e Ulët - heq dorë

Helge Limburg - heq dorë
parti : BÜNDNIS 90/DIE GRÜNEN
fraksion: BÜNDNIS 90/DIE GRÜNEN
Zgjedhur : 15.10.2017
zgjedhjet e ardhshme : 2022
rrethi zgjedhor : Nienburg-Nord
rol: Fraktion (Parl. Geschäftsführer), Fraktion (stellv. Vorsitzender), Fraktion (Verfassungspolitischer Sprecher), Fraktion (Rechtspolitischer Sprecher)
Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/Helge_Limburg
Faqja e internetit : http://www.helge-limburg.de
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani