Përfaqësues Ines Springer

Sächsischer Landtag Saksonia - heq dorë

Ines Springer - heq dorë
parti : CDU
fraksion: CDU
Zgjedhur : 31.08.2014
zgjedhjet e ardhshme : 2024
rrethi zgjedhor : Zwickau 4
rol: Fraktion (stellv. Vorsitzende)
Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/Ines Springer
Faqja e internetit : http://www.ines-springer.de
Facebook: https://www.facebook.com/inesspringer
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition International