përfaqësues Mario Beger

Sächsischer Landtag Saksonia - heq dorë

Anëtar i komisioneve :

Mario Beger - heq dorë
parti : AfD
fraksion: AfD
Zgjedhur : 31.08.2014
zgjedhjet e ardhshme : 2024
rrethi zgjedhor : Meißen 2
rol: Fraktion (Arbeitsmarktpolitischer Sprecher), , Fraktion (Wirtschaftspolitischer Sprecher), Fraktion (Europapolitischer Sprecher)
Faqja e internetit : http://mario-beger.de
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition International