përfaqësues Matthias Rößler

Sächsischer Landtag Saksonia - heq dorë

Dr. Matthias Rößler - heq dorë
parti : CDU
fraksion: CDU
Zgjedhur : 31.08.2014
zgjedhjet e ardhshme : 2024
rrethi zgjedhor : Meißen 4
rol: Präsidium (Präsident)
Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/Matthias Rößler
Faqja e internetit : http://www.roessler-matthias.de
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition International