përfaqësues Thomas Schmidt

Sächsischer Landtag Saksonia - heq dorë


Thomas Schmidt - heq dorë
parti : CDU
fraksion: CDU
Zgjedhur : 31.08.2014
zgjedhjet e ardhshme : 2024
rrethi zgjedhor : Mittelsachsen 5
Faqja e internetit : http://www.thomas-schmidt-online.de
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition International