Jahr: 2016

13.12.2016

Transparenz

Ergebnisse unserer Umfrage: 10 Bürgerbeteiligungs-Bausteine

17.11.2016

Transparenz

Demokratie beginnt auf der Schulbank

20.09.2016

Ratgeber

Die Bittschriftenlinde in Potsdam

18.08.2016

Transparenz

Stellungnahme: Debatte um Amadeu Antonio Stiftung

Peticionet aktuale

tregoni të gjitha peticionet

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani