Peticione në Baden-Vyrtemberg

Njoftimi i peticioneve të reja në Baden-Vyrtemberg

Më tregoni për peticione të reja në këtë rajon.
Jam dakord që adresa ime e emailit të ruhet me qëllim të dërgimit të peticioneve. Unë mund ta anulloj këtë pëlqim në çdo kohë.


Baden-Vyrtemberg kontrolloni peticion

Sa të hapura dhe transparente janë faqet e internetit Baden-Vyrtemberg ?

informon rreth mundësive për pjesëmarrje

Dorëzoni peticionin e mundur në internet

Qasje publike në të gjitha peticionet e paraqitura

Peticione në pjesë të Baden-Vyrtemberg

Shtutgarti (72) Freiburg im Breisgau (63) Manhajmi (39) Karlsruhe (36) Haidelbergu (33) Konstanz (17) Landkreis Ravensburg (12) Landkreis Konstanz (12) Tübingen (10) Villingen-Schwenningen (10) Rhein-Neckar-Kreis (9) Esslingen am Neckar (9) Landkreis Böblingen (8) Landkreis Lörrach (8) Alb-Donau-Kreis (8) Ulm (8) Pforzheim (8) Landkreis Tübingen (8) Friedrichshafen (7) Landkreis Karlsruhe (6) Ortenaukreis (6) Rems-Murr-Kreis (6) Ravensburg (6) Landkreis Breisgau-Hochschwarzwald (5) Zollernalbkreis (5)
të dhëna bazike
shtet: Gjermania
Përfaqësues të zgjedhur: Ministerpräsident Liste der Ministerpräsidenten der deutschen Länder
banorët: 10.750.000
lejohet të votojë: ~ 8.100.000
të dhëna kuorum
Kuorumi i openPetition: (nënshkrime)    21.000
peticion për një referendum: (nënshkrime) ~ 1.300.000
peticion për një referendum: (nënshkrime) ~ 2.700.000
amendament kushtetues : (nënshkrime) ~ 4.000.000
informacioni kontaktit
Faqja e internetit : https://www.baden-wuerttemberg.de
Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/Baden-Württemberg
parlament : Lista e parlamentarëve
Peticionet publike :
Formulari i peticionit në internet : https://www.landtag-bw.de/home/der-landtag/petitionen/online-petition.html
Peticion me shkrim në adresën postare : Landtag von Baden-Württemberg (Petitionsausschuss)
Konrad-Adenauer-Str. 3
70173 Stuttgart
email: petitionen@landtag-bw.de


nuk bie dakort: 10 / Pajtohem / kryesisht pajtohem : 5 / Unë heq dorë: 2 / Asnjë deklaratë: 1 / nuk përgjigjet akoma: 124
deklaratat mbi openPetition G9 jetzt! - Baden-Württemberg


Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International