Peticione në Baden-Vyrtemberg

Njoftimi i peticioneve të reja në Baden-Vyrtemberg

Më tregoni për peticione të reja në këtë rajon.
Jam dakord që adresa ime e emailit të ruhet me qëllim të dërgimit të peticioneve. Unë mund ta anulloj këtë pëlqim në çdo kohë.


Baden-Vyrtemberg kontrolloni peticion

Sa të hapura dhe transparente janë faqet e internetit Baden-Vyrtemberg ?

informon rreth mundësive për pjesëmarrje

Dorëzoni peticionin e mundur në internet

Qasje publike në të gjitha peticionet e paraqitura

Peticione në pjesë të Baden-Vyrtemberg

Shtutgarti (71) Freiburg im Breisgau (58) Karlsruhe (36) Manhajmi (36) Haidelbergu (32) Konstanz (16) Landkreis Konstanz (12) Tübingen (10) Landkreis Ravensburg (9) Landkreis Lörrach (9) Ulm (9) Esslingen am Neckar (9) Villingen-Schwenningen (9) Pforzheim (8) Landkreis Tübingen (8) Rems-Murr-Kreis (7) Landkreis Böblingen (7) Landkreis Breisgau-Hochschwarzwald (7) Alb-Donau-Kreis (7) Rhein-Neckar-Kreis (6) Landkreis Karlsruhe (6) Ortenaukreis (6) Friedrichshafen (6) Ravensburg (6) Albstadt (6)
të dhëna bazike
shtet: Gjermania
Përfaqësues të zgjedhur: Ministerpräsident Liste der Ministerpräsidenten der deutschen Länder
banorët: 10.750.000
lejohet të votojë: ~ 8.100.000
të dhëna kuorum
Kuorumi i openPetition: (nënshkrime)    21.000
peticion për një referendum: (nënshkrime) ~ 1.300.000
peticion për një referendum: (nënshkrime) ~ 2.700.000
amendament kushtetues : (nënshkrime) ~ 4.000.000
informacioni kontaktit
Faqja e internetit : https://www.baden-wuerttemberg.de
Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/Baden-Württemberg
parlament : Lista e parlamentarëve
Peticionet publike :
Formulari i peticionit në internet : https://www.landtag-bw.de/home/der-landtag/petitionen/online-petition.html
Peticion me shkrim në adresën postare : Landtag von Baden-Württemberg (Petitionsausschuss)
Konrad-Adenauer-Str. 3
70173 Stuttgart
email: petitionen@landtag-bw.denuk përgjigjet akoma: 124 / nuk bie dakort: 10 / Pajtohem / kryesisht pajtohem : 5 / Unë heq dorë: 2 / Asnjë deklaratë: 1
deklaratat mbi openPetition G9 jetzt! - Baden-Württemberg


Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani