Peticione në Saksonia

Njoftimi i peticioneve të reja në Saksonia

Më tregoni për peticione të reja në këtë rajon.
Jam dakord që adresa ime e emailit të ruhet me qëllim të dërgimit të peticioneve. Unë mund ta anulloj këtë pëlqim në çdo kohë.


Saksonia kontrolloni peticion

Sa të hapura dhe transparente janë faqet e internetit Saksonia ?

informon rreth mundësive për pjesëmarrje

Dorëzoni peticionin e mundur në internet

Qasje publike në të gjitha peticionet e paraqitura

Peticione në pjesë të Saksonia

Lajpcigu (93) Dresden (89) Chemnitz (30) Landkreis Leipzig (20) Delitzsch (9) Landkreis Meißen (8) Zwickau (8) Görlitz (8) Landkreis Görlitz (6) Bautzen (6) Landkreis Bautzen (5) Landkreis Sächsische Schweiz-Osterzgebirge (4) Pirna (4) Riesa (4) Radebeul (4) Vogtlandkreis (3) Meißen (3) Döbeln (3) Eilenburg (3) Wurzen (3) Landkreis Zwickau (2) Landkreis Mittelsachsen (2) Landkreis Nordsachsen (2) Grimma (2) Torgau (2)
të dhëna bazike
shtet: Gjermania
Përfaqësues të zgjedhur: Ministerpräsident Liste der sächsischen Ministerpräsidenten
banorët: 4.077.937
lejohet të votojë: ~ 3.100.000
të dhëna kuorum
Kuorumi i openPetition: (nënshkrime)    12.000
peticion për një referendum: (nënshkrime) ~ 450.000
peticion për një referendum: (nënshkrime) 0
amendament kushtetues : (nënshkrime) ~ 1.500.000
informacioni kontaktit
Faqja e internetit : http://www.sachsen.de/
Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/Sachsen
parlament : Lista e parlamentarëve
Peticionet publike :
Formulari i peticionit në internet : https://www.landtag.sachsen.de/de/mitgestalten/petition/onlinepetition.cshtml
Peticion me shkrim në adresën postare : Sächsischer Landtag Petitionsausschuss
Bernhard-von-Lindenau-Platz 1
01067 Dresden
email: direktor@landtag.sachsen.de


deklaratat mbi openPetition Begrenzung der Wolfspopulation

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International