përfaqësues Ulrich Watermann

Niedersächsischer Landtag Saksonia e Ulët


Ulrich Watermann
parti : SPD
fraksion: SPD
Zgjedhur : 15.10.2017
zgjedhjet e ardhshme : 2022
rrethi zgjedhor : Bad Pyrmont
rol: Fraktion (Sportpolitischer Sprecher), Fraktion (Innenpolitischer Sprecher), , Fraktion (stellv. Vorsitzender)
Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/Ulrich_Watermann
Faqja e internetit : http://www.ulrich-watermann.de
Raportoni gabimet në të dhëna
Une jam Ulrich Watermann

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani