përfaqësues Volker Meyer

Niedersächsischer Landtag Saksonia e Ulët

Volker Meyer
parti : CDU
fraksion: CDU
Zgjedhur : 15.10.2017
zgjedhjet e ardhshme : 2022
rrethi zgjedhor : Syke
rol: Fraktion (Migrations-, Integrationspolitischer Sprecher), Fraktion (Gesundheitspolitischer Sprecher), Fraktion (Familienpolitischer Sprecher), Fraktion (Frauen- und Gleichstellungspolitischer Sprecher), Fraktion (Sozialpolitischer Sprecher)
Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/Volker_Meyer
Faqja e internetit : https://www.volker-meyer.eu
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition International