Blog

Rrjet me openPetition

Botime dhe materiale

  • Peticion Atlas 2018/19 (PDF)
  • Letër: Peticionet si një mjet për pjesëmarrjen e publikut me prag të ulët (PDF)
  • Raport vjetor dhe transparent (PDF)
  • letrat e peticionit (PDF)
  • Pjesëmarrja në internet e tezës së masterit (PDF)

koleksionet në vazhdim

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International