Peticione në Gjermania

Njoftimi i peticioneve të reja në Gjermania

Më tregoni për peticione të reja në këtë rajon.
Jam dakord që adresa ime e emailit të ruhet me qëllim të dërgimit të peticioneve. Unë mund ta anulloj këtë pëlqim në çdo kohë.


Gjermania kontrolloni peticion

Sa të hapura dhe transparente janë faqet e internetit Gjermania ?

informon rreth mundësive për pjesëmarrje

Dorëzoni peticionin e mundur në internet

Qasje publike në të gjitha peticionet e paraqitura


Peticione në pjesë të Gjermania

Bremen (741) Nordrhein-Westfalen (515) Rheinland-Pfalz (337) Baden-Vyrtemberg (327) Turingia (301) Hamburgu (251) Bavaria (249) Saksonia e Ulët (230) Hesia (208) Schleswig-Holstein (200) Berlin (191) Saksonia (190) Mynihu (150) Këlni (142) Frankfurti mbi Main (131) Saksonia Anhalt (108) Brandenburg (92) Dresden (89) Lajpcigu (87) Shtutgarti (79) Saarland (77) Hanoveri (69) Mecklenburg-Vorpommern (68) Kiel (60) Freiburg im Breisgau (57)
të dhëna bazike
Përfaqësues të zgjedhur: Bundeskanzlerin Angela Merkel
banorët: 83.149.300
lejohet të votojë: ~ 62.000.000
të dhëna kuorum
Kuorumi i openPetition: (nënshkrime)    50.000
peticion për një referendum: (nënshkrime) nicht zulässig
peticion për një referendum: (nënshkrime) nicht zulässig
amendament kushtetues : (nënshkrime) nicht zulässig
informacioni kontaktit
Faqja e internetit : http://www.bundestag.de/
Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/Deutschland
parlament : Lista e parlamentarëve
Peticionet publike : https://epetitionen.bundestag.de/index.php?action=petition
Formulari i peticionit në internet : https://epetitionen.bundestag.de/epet/peteinreichen/einzeln.html
Peticion me shkrim në adresën postare : Deutscher Bundestag Petitionsausschuss
Platz der Republik 1
11011 Berlin
email: post.pet@bundestag.dedeklaratat mbi openPetition Soforthilfe für Studierende JETZT!deklaratat mbi openPetition #tattoofarbenretten - 2020


deklaratat mbi openPetition VERBOT des "privaten Silvesterfeuerwerks"

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani