Peticione në Rheinland-Pfalz

Njoftimi i peticioneve të reja në Rheinland-Pfalz

Më tregoni për peticione të reja në këtë rajon.
Jam dakord që adresa ime e emailit të ruhet me qëllim të dërgimit të peticioneve. Unë mund ta anulloj këtë pëlqim në çdo kohë.


Rheinland-Pfalz kontrolloni peticion

Sa të hapura dhe transparente janë faqet e internetit Rheinland-Pfalz ?

informon rreth mundësive për pjesëmarrje

Dorëzoni peticionin e mundur në internet

Qasje publike në të gjitha peticionet e paraqitura


Peticione në pjesë të Rheinland-Pfalz

Majnci (39) Koblenci (26) Triri (25) Ludwigshafen am Rhein (17) Kaizerslauterni (9) Ingelheim am Rhein (9) Landkreis Südliche Weinstraße (7) Landkreis Bad Kreuznach (5) Neustadt an der Weinstraße (5) Speyer (5) Landau in der Pfalz (5) Zweibrücken (5) Landkreis Mainz-Bingen (4) Landkreis Neuwied (4) Landkreis Kaiserslautern (4) Bad Neuenahr-Ahrweiler (4) Birkenfeld (4) Kastellaun (4) Landkreis Trier-Saarburg (3) Landkreis Bad Dürkheim (3) Rhein-Hunsrück-Kreis (3) Donnersbergkreis (3) Landkreis Cochem-Zell (3) Neuwied (3) Frankenthal (Pfalz) (3)
të dhëna bazike
shtet: Gjermania
Përfaqësues të zgjedhur: Ministerpräsidentin Liste der Ministerpräsidenten der deutschen Länder#Rheinland-Pfalz
banorët: 4.077.581
lejohet të votojë: ~ 3.100.000
të dhëna kuorum
Kuorumi i openPetition: (nënshkrime)    12.000
peticion për një referendum: (nënshkrime) ~ 300.000
peticion për një referendum: (nënshkrime) ~ 760.000
amendament kushtetues : (nënshkrime) ~ 1.500.000
informacioni kontaktit
Faqja e internetit : https://www.rlp.de/de/startseite/
Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/Rheinland-Pfalz
parlament : Lista e parlamentarëve
Peticionet publike : http://www.derbuergerbeauftragte.rlp.de/icc/assisto/nav/237/2372ab86-608f-d216-0b60-987fcb2c4510&conOrder=mc.dContentStartAt&conOrderDirection=DESC&class=net.icteam.cms.utils.externalContents.ExternalContentManager&class_lookup=petition.htm
Formulari i peticionit në internet : https://formular.diebuergerbeauftragte.rlp.de/icc/assisto/nav/e9d/e9d60c14-a450-fa21-ccea-97c6fcb2c451&uTem=8721b524-4eb6-b21a-c31b-e220fcb2c451
Peticion me shkrim në adresën postare : Der Bürgerbeauftragte des Landes Rheinland-Pfalz
Kaiserstr. 32
55116 Mainz
email: poststelle@derbuergerbeauftragte.rlp.de
Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition International