Peticione në Mynihu

Njoftimi i peticioneve të reja në Mynihu

Më tregoni për peticione të reja në këtë rajon.
Jam dakord që adresa ime e emailit të ruhet me qëllim të dërgimit të peticioneve. Unë mund ta anulloj këtë pëlqim në çdo kohë.


Mynihu kontrolloni peticion

Sa të hapura dhe transparente janë faqet e internetit Mynihu ?

informon rreth mundësive për pjesëmarrje

Dorëzoni peticionin e mundur në internet

Qasje publike në të gjitha peticionet e paraqitura

komentet:
Lesender Zugriff auf Eingaben über das Ratsinformationssystem.

Anträge gehen an den Stadtrat. Antragsteller sind Stadträte und Fraktionen.

Anfragen werden von der Stadtverwaltung im zuständigen Referat beantwortet.

Ergebnisse von öffentlichen Sitzungen werden online gestellt.

Überschneidende Eingaben werden nicht gebündelt.

Dokumente im PDF Format.

Peticione në pjesë të Mynihu

Garching bei München (4) Unterschleißheim (3) Ismaning (3) Neuried (2) Grasbrunn (2) Unterhaching (1) Ottobrunn (1) Haar (1) Gräfelfing (1) Kirchheim bei München (1) Oberhaching (1) Oberschleißheim (1) Höhenkirchen-Siegertsbrunn (1) Schäftlarn (1) Taufkirchen (0) Neubiberg (0) Grünwald (0) Planegg (0) Pullach im Isartal (0) Hohenbrunn (0) Unterföhring (0) Aschheim (0) Sauerlach (0) Putzbrunn (0) Aying (0)
të dhëna bazike
shtet federal / provincë: Bavaria
Përfaqësues të zgjedhur: Münchner Bürgermeister Dieter Reiter
banorët: 1.528.849
lejohet të votojë: ~ 1.100.000
të dhëna kuorum
Kuorumi i openPetition: (nënshkrime)    6.500
Aplikimi rezident / Aplikimi qytetar: (nënshkrime) ~ 15.000
Bürgerbegehren: (nënshkrime) ~ 57.000
Bürgerentscheid: (nënshkrime) ~ 110.000
informacioni kontaktit
Faqja e internetit : http://www.muenchen.de/
Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/München
parlament : Lista e parlamentarëve
Peticionet publike :
Formulari i peticionit në internet :
Peticion me shkrim në adresën postare : Stadtrat
Marienplatz 8
80331 München
email: rathaus@muenchen.dePajtohem / kryesisht pajtohem : 5 / nuk bie dakort: 4 / Nuk është kërkuar, nuk ka adresë e-mail në dispozicion: 4 / nuk përgjigjet akoma: 67
deklaratat mbi openPetition Flexible Ladenöffnungszeiten in MünchenNdihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International